Chateauhotel-restaurant De Havixhorst ****

Kaart | Streetview

Hotelclassificatie
Adres
Schiphorsterweg 34-36
7966AC DE SCHIPHORST
Aantal kamers 8
Vergaderzalen 1
Reviews Nog geen reviews
Diep in de middeleeuwen vestigden Drentse boeren zich op de zandhorsten langs het riviertje de Reest. Een van die oude hoeves overtrof de andere al snel in macht en aanzien: De Havixhorst. In 1753 werd het oude ridderlijke goed omgetoverd in het paleisje aan de Reest zoals het er nu nog uitziet. In 1982 begon de tweede jeugd van De Havixhorst. Een luisterrijk verleden werd door directeur Jos A.C. Wijland op smaak gemaakt voor de gasten van nu. We heten u van harte welkom op De Havixhorst.

De Havixhorst heeft acht hotelsuites en ze zijn alle acht verschillend. Van het kussen op het bed tot de tegeltjes in de badkamer. Alle acht hebben ze hun eigen sfeer, hun eigen geschiedenis. En waar ter wereld vindt u een bruidssuite pal onder het nest van een ooievaarspaartje.

Hier op het Drentse platteland werken we zoveel mogelijk met ingrediƫnten uit de buurt. Aardappelen en groenten worden speciaal voor De Havixhorst verbouwd, het wild komt uit de regio, en de kruiden komen uit de eigen kasteeltuin. Het zijn deze 'kleinigheden' die de kaart van De Havixhorst letterlijk en figuurlijk exclusief maakt. Exclusief en steeds verrassend nieuw dankzij de creativiteit van onze keukenbrigade.

De Havixhorst is het perfecte decor voor presentaties, vergaderingen, seminars, recepties en feesten. Samen weg van de drukte van alle dag. Even weg van de wereld, alle aandacht voor u, uw feest, uw organisatie, uw product. Gezelschappen van zeer klein tot wel zo'n 500 personen kunnen op De Havixhorst terecht.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Chateauhotel-restaurant De Havixhorst

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerNS Station Meppel.
Parkeren

Locatie faciliteiten Chateauhotel-restaurant De Havixhorst

BarBoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheek

Fiets verhuur

FitnessHotelkluisKapper

Landerijen

LiftOpenbaar vervoerPortier

Restaurant

Restaurants in de omgeving

Room service

SaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij serviceTrainingsruimte

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad