Fletcher Landgoedhotel Renesse ***

Hotelclassificatie
Adres
Stoofwekken 5
4325BC Renesse
Aantal kamers 44
Vergaderzalen 9
Reviews Nog geen reviews
Gelegen in Zeeland, verborgen in het groen van een natuurgebied wat wel 43 hectaren groot is, vindt u Fletcher Landgoed Hotel Renesse. Dit historische, 13e-eeuwse slot biedt een oase van rust en ruimte en is tevens de ideale locatie voor uw event! Het kasteel wat ook wel bekend staat als Slot Moermond, beschikt over bijzondere zalen met een prachtig uitzicht over de nabije omgeving. Van meeting tot event, deze bijzondere historische locatie staat garant voor succes!
Naast Slot Moermond is er echter nog veel meer te ontdekken! Zo vindt u bijvoorbeeld in de Orangerie het restaurant en de hotelkamers. Waar u ook met uw bijeenkomst gebruik van kunt maken. Dit maakt Fletcher Landgoed Hotel Renesse een locatie met ongekend veel mogelijkheden!

De 9 zalen waarover dit hotel beschikt, bieden ruimte tot 120 personen en zijn gevestigd in het 13e-eeuwse slot. De 500m2 aan indoor eventoppervlakte zijn pas het begin, want het outdoor terrein van 43 hectaren kan ook volledig ingezet worden voor uw event! Denk bijvoorbeeld aan een corporate festival, beurs of bedrijfspresentatie. Wanneer u mensen wilt imponeren is dit deze locatie het ideale decor voor een bijeenkomst.

Dit bijzondere slot beschikt over een heerlijk culinair à la carte restaurant gelegen in de sfeervolle Orangerie. Hier kunt u terecht voor een lunch, borrel of diner. De keuken is Frans georiënteerd en de gerechten worden met regionale producten bereid. Op een mooie dag kunt u tevens ook heerlijk vertoeven op het terras met uitzicht op de groenrijke natuur.

Fletcher Landgoed Hotel Renesse is gelegen in het Zeeuwse plaatsje Renesse op ongeveer een halfuur rijden vanaf de hoofdstad Middelburg. Bij dit hotel vindt u tevens ook parkeerplaatsen waar u als gast gratis gebruik van kunt maken.

• Uw event volledig op maat!
• 9 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
• Capaciteit tot 120 personen
• 44 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
• Uniek landgoed Moermond van 43 hectaren
• Gecombineerd ruim 500m2 eventoppervlakte
• Altijd één centraal aanspreekpunt

Als u benieuwd bent geworden naar de mogelijkheden en graag kennis wilt maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons enthousiaste team staat voor u klaar!


Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Fletcher Landgoedhotel Renesse

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerVanuit het zuiden van het land neemt u de trein vanuit Bergen op Zoom naar Goes. In Goes neemt u bus 132 naar Busstation Zierikzee. Vanuit daar stapt u over op bus 133 naar Bushalte Transferium Renesse. Vanuit daar loopt u in 17 min naar ons Hotel.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Fletcher Landgoedhotel Renesse

Airconditioning in vergaderzalen

BarBoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Dieet keuken

Discotheek

Fiets verhuur

Fitness

Geld wisselen

Golfbaan binnen 5 km

Gratis parkeren

Hardloop paden

High speed internetverbinding

HotelkluisKapper

Landerijen

Lift

Ontvangkamer

Openbaar vervoer

Paardrijden

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room serviceSauna

Secretariele service

Shuttle serviceStomerij service

Strand aanwezig bij locatie

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad