Hotel, Restaurant & Event Centre De Nachtegaal ****

Kaart | Streetview

Hotelclassificatie
Adres
Heereweg 10
2161AG LISSE
Aantal kamers 81
Vergaderzalen 12
Reviews Nog geen reviews
Welkom bij Hotel, Restaurant & Event centre De Nachtegaal, gelegen midden in de beroemde Bollenstreek met strand, zee, meren en duinen maar ook boeiende steden als Amsterdam en Den Haag op korte afstand. Het hotel ligt op ongeveer 15 minuten van Schiphol. Het hotel beschikt op ongeveer 300 gratis parkeerplaatsen.

Er is gewerkt met duurzame materialen en warme kleuren. Er is voldoende ruimte voor schrijfwerk en uw laptop. Alle kamers hebben ISDN-telefoon met aansluiting voor uw laptop, analoge converters zijn te leen bij de receptie. Elke kamer heeft een ruime 4-deurs kledingkast, in het plafond boven de kast bevindt zich het air-cooling systeem. Dit systeem is individueel regelbaar. De TV's met ingebouwde radio en afstandsbediening zijn draaibaar en hebben 35 kanalen. Er is ruim voldoende daglicht, alle hotelkamers zijn voorzien van koffie-en theefaciliteiten.

Voor zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor evenementen kunt u gebruik maken van één van onze 14 conferentiezalen. Al onze zalen kunnen wij d.m.v. schuifwanden geheel op maat voor u maken.

Restaurant De NachtegaalIn ons restaurant ervaart u een ontspannen en informele sfeer om rustig nog wat zaken te bespreken of te genieten van uw moment rust tussen de cursus door. Onze chefkok en zijn team werken alleen met vers bereide en met ecologisch produkten. Op de veelzijdige menukaart staan diverse lunch- en dinergerechten. Van maandag tot en met vrijdag is er de gelegenheid om gebruik te maken van ons lunchbuffet.

Het zwembad ligt in de patio. In het zwembad worden zwemlessen gegeven. Gedurende de zwemlessen is het zwembad gesloten voor hotelgasten. Tevens beschikt het hotel over een sauna, solarium en huurfietsen ter ontspanning.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Hotel, Restaurant & Event Centre De Nachtegaal

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerMet het openbaar vervoerVia Leiden: Vanaf station Leiden gaat u met bus 50 of 51 richting Haarlem. Vraag de buschauffeur om bushalte De Nachtegaal om te roepen. U bevindt u zich dan voor het hotel (Leiden-Lisse ca. 40 minuten)Via Haarlem: Vanaf station Haarlem gaat u met bus 50 of 51 richting Leiden. Vraag de buschauffeur om bushalte De Nachtegaal om te roepen. U bevindt u zich dan voor het hotel (Haarlem-Lisse ca. 40 minuten)
Parkeren

Locatie faciliteiten Hotel, Restaurant & Event Centre De Nachtegaal

Bar

Boetiek

Business centrum

Cafe/bistro

Casino

Dieet keuken

Discotheek

Fiets verhuur

Fitness

Hotelkluis

Kapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurants in de omgeving

Room service

Sauna

Secretariele serviceShuttle service

Solarium

Stomerij service

Trainingsruimte

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad