Hotel-Restaurant Het Veerse Meer ***

Hotelclassificatie
Adres
Zeekraal 18
4341RZ Arnemuiden
Aantal kamers 51
Vergaderzalen 1
Reviews Nog geen reviews
Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer is een moderne locatie direct gelegen aan het Veerse Meer. Dit maakt het een natuurrijke omgeving welke u op alle mogelijke manieren zal proberen te ontzorgen. Van de sfeervolle kamers tot het unieke restaurant en de ruime zaal. De faciliteiten zijn aanwezig om uw zakelijke bijeenkomst van A tot Z te regelen.

Fletcher denkt met u mee om op het gebied van meetings en events en ons gemotiveerde team staat voor u klaar om te assisteren daar waar nodig.

Dit bijzonder moderne restaurant beschikt over 1 ruime, multifunctionele feest- en vergaderzaal. Hier kunt u zonder problemen 90 mensen uitnodigen voor een zakelijke bijeenkomst welke volledig naar uw wensen georganiseerd is. De zaal biedt een mooi uitzicht op de groene omgeving en is volledig voorzien van audiovisuele middelen wat deze uitermate geschikt maakt voor onder andere een meerdaagse bijeenkomst, maar ook voor een kleinschalig personeelsfeest.

Omdat dit hotel gelegen is aan het water, mag een bijzonder gethematiseerd restaurant ook niet ontbreken! Bij Marina Lounge Het Veerse Meer kunt u genieten van een scala aan shared dining gerechten van verse vis, schaal- en scheldieren. Uiteraard heeft dit restaurant ook voldoende keuze op het gebied van vlees of vegetarische gerechten mocht uw voorkeur hier naar uit gaan. En dat alles met een prachtig uitzicht over het Veerse Meer zelf!

Deze locatie is gelegen in Zeeland direct aan het Veerse Meer. Tevens is dit hotel goed te bereiken via de A58. Dit is slechts 10 minuten tot een kwartiertje rijden naar het hotel. Daarnaast beschikt dit hotel ook over 60 parkeerplaatsen waar u als gast gratis gebruik van kunt maken en een eigen aanlegsteiger!

• Uw event volledig op maat!
• 1 multifunctionele vergaderzaal
• Capaciteit tot 90 personen
• 51 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
• Direct gelegen aan het water
• Conceptrestaurant Marina Lounge
• Altijd één centraal aanspreekpunt

Als u benieuwd bent geworden naar de mogelijkheden en graag kennis wilt maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons enthousiaste team staat voor u klaar!

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Hotel-Restaurant Het Veerse Meer

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerOpenbaar vervoer
U kunt vanaf station “Utrecht Centraal” gebruik maken van Intercity richting Rotterdam. Vanuit Rotterdam pakt u de Intercity richting Vlissingen. Hier stapt u uit bij station “Station Arnemuiden”. Vanaf station Arnemuiden kunt u het best met de taxi naar het hotel.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Hotel-Restaurant Het Veerse Meer

BarBoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapperLiftOpenbaar vervoerPortier

Restaurant

Restaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij serviceTrainingsruimteVoorzieningen invalidenWiFiZwembad