Landgoed Zonheuvel ***

Hotelclassificatie
Adres
Amersfoortseweg 98
3941EP Doorn
Aantal kamers 109
Vergaderzalen 26
Reviews 5 review(s)
4.2/5 5 review(s)
Landgoed Zonheuvel beschikt over 30 vergaderzalen waaronder een congreszaal tot 500 gasten. De vergaderzalen hebben veel daglicht en allemaal uitzicht op onze bosrijke omgeving. Het landgoed biedt 110 moderne hotelkamers, Maarten Maartenshuis met Openluchttheater, Koetshuis, Lodges, bar en een restaurant met terras.

De 47 hectare bos van het landgoed bieden prachtige wandelroutes. Vergaderen op Landgoed Zonheuvel doet u klimaat neutraal. De Green Key Goud waarborgt onze duurzaamheid.

Het Paviljoen gebouw is het centrale punt van het landgoed waarin zich 5 vergaderzalen en een congreszaal tot 500 gasten bevinden. De aangrenzende foyer en lounge zijn geschikt voor ontvangst, catering of kleinschalige beurzen. Naast de 110 hotelkamers treft u hier ook het restaurant met terras en onze hotelbar.

Het Maarten Maartenshuis is het voormalige woonhuis van schrijver/dichter Maarten Maartens (pseudoniem van mr. dr. Jozua (Joost) Marius Willem van der Poorten Schwartz). Nu biedt het Maarten Maartenshuis 8 vergaderzalen, waaronder 3 stijlzalen. Het Maarten Maartenshuis is een officiële trouwlocatie.Sinds juli 2017 is het Openluchttheater weer uitgegraven en gerestaureerd.

Het Koetshuis werd vroeger gebruikt als woonhuis voor de butler en chauffeur van Maarten Maartens. Tegenwoordig zijn in het koetshuis 7 vergaderzalen gevestigd.

De Lodges liggen verscholen in het bos. U kunt hier in alle rust vergaderen al dan niet in combinatie met outdoor (cooking) activiteiten.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid Landgoed Zonheuvel ligt in het midden van het land en slechts op 5 minuten rijden van de A12. Vanaf station Driebergen-Zeist is Landgoed Zonheuvel goed bereikbaar Tevens beschikt Landgoed Zonheuvel over ruime en gratis parkeergelegenheid met elektrische oplaadplaatsen voor auto’s en fietsen.

Onze prijzen verschillen per periode. Neem contact met ons op voor een scherpe geprijsde offerte.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Landgoed Zonheuvel reviews

Deze reviews zijn geplaatst door personen die een locatie hebben geboekt via meetings.nl

Review door , Sogeti Nederland BV
2016-11-02 12:44:09
3/ 5 sterren

"Vergaderruimte was goed, locatie verder ook. Eten was niet conform er op het menu stond. Daarbij was er weinig vegetarisch terwijl dat wel van te voren gevraagd is. Het eten was ook te weinig voor 50 personen. Bij binnenkomst van 35 mensen waren twee schalen met vlees al helemaal leeg. En eigenlijk had het voldoende moeten zijn. "
Review door , Aveco de Bondt
2017-01-12 14:40:30
4/ 5 sterren

"Super mooie locatie, zal ik zeker aanbevelen bij mijn collega\'s. Zowel de lunch als het diner was goed verzorgd. "
Review door , Zetacom bv
2018-09-28 12:56:20
4/ 5 sterren

"Prima omgeving en alles goed geregeld. Hier en daar wat verouderd. Restaurant en bar zien er keurig uit en het eten is goed. Zeker waar voor je geld."
Review door , Fizi
2023-02-13 11:20:23
5/ 5 sterren

"Fijn contact met meetings.nl gehad om te boeken. Wij hadden als organisatie op korte termijn een locatie nodig met meerdere ruimtes. Meetings.nl heeft mij veel werk bespaart. Gemakkelijk en snel."
Review door , KSC
2023-04-22 13:26:47
5/ 5 sterren

"Locatie, vergaderzalen, kwaliteit en varieteit eten was prima en behulpzaamheid personeel was goed. Het functioneren van de receptie behoeft aandacht: toen wij ons melddden bij de receptie en de gemaakte afspraken rond rekening en drankenkaart nog even memoreerden, wist de mevrouw nergens van en moest alles nog even 'overlegd' worden. Er kon pas na 13.00 ingechecked worden omdat de kamers nog niet klaar waren; een van de deelnemers 'stond niet op de lijst'(notabene de organisator) , nee de naam van uw groep kennen wij niet (jawel mevrouw , kijkt u op het dashbord daat staat ie op, ja maar hij staat niet in de computer..) veel gezoek in lijsten, computer etc. Later was de receptie op zeker moment niet bemand maar "belt u nr 200 dan krijgt u de receptie" (Uh.. die is toch leeg?). Nr 200 gebeld en jawel er ligt bij de receptie een mobieltje over te gaan die natuurlijk niet wordt opgenomen. Het meest ergerniswekken was het verkrijgen van de rekening: kon niet uitgedraaid worden bij het uitchecken en betalen, die moesten we later komen ophalen . Dit duurde eindeloos: een onervaren kracht stond alleen maar in de computer te staren , kon daar duidelijk niet mee overweg; een ervaren (?) kracht stond ernaast en was meer bezig haar collega te instrueren en verbeteren dan met de klanten (inmiddels een hele groep) verder te helpen. Drankkaarten moesten bij de bar telefonisch nagevraagd worden wat de prijzen per drankje waren; verwarring of dit nu wel of niet op de rekening moest staan..Alles bij elkaar duurde het eindeloos voor er een rekening uitgedraaid was. De receptie maakte de indruk voor het eerst met een groep hotelgasten te maken te hebben, en geen notie te hebben van een gastvrije attitude. Dat moet echt beter kunen voor zo'n grote congres/vergaderlocatie!"

Bereikbaarheid Landgoed Zonheuvel

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerVanaf station Driebergen-Zeist en Maarn is Landgoed Zonheuvel goed bereikbaar.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Landgoed Zonheuvel

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

BoetiekBusiness centrum

Cafe/bistro

Casino

Dieet keuken

Discotheek

Fiets verhuur

Fitness

Gratis parkeren

HotelkluisKapper

Landerijen

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad