Partyschip De Marlina

Kaart | Streetview

Adres
Veerweg t.o. Schenkelweg 2
3201LL Spijkenisse
Vergaderzalen 1
Reviews Nog geen reviews
Partyschip De Marlina is een geweldig en unieke beweging op het water! Aan boord van de Marlina ,bevinden zich diverse ruimtes waarvan één met een geweldige capaciteit van 350 gasten zittend.De hoofdzaal heeft 2 buffet liften, een centrale bar.Bijna alles mag en kan aan boord van deze spetterende varende locatie.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Partyschip De Marlina

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerVanaf Dordrecht:
Rotterdam – Europoort – Hellevoetsluis volgen, u neemt de afslag Hoogvliet*.

Vanaf de Beneluxtunnel:
Rechts aanhouden borden Europoort – Hoogvliet volgen*

Vanaf Hoogvliet:
In Hoogvliet rechtdoor richting Spijkenisse via de Groene Kruisweg de Spijkenisse brug over, daarna eerste afslag links. Doorrijden tot de molen, dan is de haven aan uw linkerkant. U kunt hier parkeren.

Vanaf Brielle:
De Groene Kruisweg volgen, richting Spijkenisse rotonde 3/4 volgen (richting Rotterdam) aanhouden. Neem de 5e afslag rechts, doorrijden tot de molen, dan is de haven aan uw linkerkant. U kunt hier parkeren.

Andere afvaartplaatsen:
Het is ook mogelijk om in overleg andere afvaartplaatsen te kiezen, zoals: Rotterdam, Hellevoetsluis, Brielle, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Dordrecht, Oud-Beijerland, Krimpen a/d IJssel, Zwijndrecht, Puttershoek, ’s Gravendeel, Willemstad, Middelharnis, Sliedrecht, Schoonhoven, Gouda enz.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Partyschip De Marlina

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapperLiftOpenbaar vervoerPortierRestaurantRestaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij serviceTrainingsruimteVoorzieningen invalidenWiFiZwembad