Strandhotel Camperduin ***

Kaart | Streetview

Hotelclassificatie
Adres
Heereweg 395
1871GL Schoorl
Aantal kamers 26
Vergaderzalen 3
Reviews Nog geen reviews
Op ongeveer 50 kilometer vanaf Amsterdam vindt u Strandhotel Camperduin; temidden van een natuurgebied dat bij velen bekendheid geniet vanwege haar hoge en gevarieerde duinen. Een gebied dat tevens wordt omringd door dijken, weilanden en het bekende vogelreservaat 'De Putten' achter de Hondsbossche Zeewering.

Strandhotel Camperduin bevindt zich op slechts 100 meter van de zee! Natuurlijk een perfecte plek om te ontspannen. Heerlijk struinen langs het strand, uren dwalen door het grootste duingebied van de Nederlandse kust. Het is deze prachtige ligging die Strandhotel Camperduin tot zo'n unieke plek maakt, waar veel van onze gasten regelmatig terugkomen.

Waarom uw zakelijke bijeenkomst in Strandhotel Camperduin?

Hier vindt u alles onder één dak... voor vergaderingen, trainingen, seminars, productpresentaties, aandeelhoudersvergaderingen, bedrijfsjubilea, bedrijfsfeesten en al uw andere evenementen. Groepen van vijf tot 300 personen kunnen terecht in onze zes vergaderruimtes, met keuze uit luxe of eenvoudige overnachtingsmogelijkheden. Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig. Hier kunt u vergaderen afwisselen met een lunch en op het strand een frisse neus halen, voor u verder werkt. Tenslotte is het mogelijk de dag af te sluiten met een borrel in een van de bars die het Strandhotel rijk is, of met een outdoor evenement zoals een kajak experience, raften, een fietstocht of een van de andere activiteiten die het Strandhotel biedt.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Strandhotel Camperduin

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar Vervoer
Parkeren

Locatie faciliteiten Strandhotel Camperduin

BarBoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitness

Gratis parkeren

HotelkluisKapperLiftOpenbaar vervoerPortierRestaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgevingRoom service

Sauna

Secretariele serviceShuttle service

Spa

Stomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invalidenWiFi

Zonnebank

Zwembad