TOBACCO - Events & Livestream Studios Amsterdam

Adres
Nes 75-87
1012KD Amsterdam
Vergaderzalen 12
Reviews Nog geen reviews
Een indrukwekkende eventlocatie in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af!

‘TOBACCO - Livestream Studios Amsterdam’ beschikt over twee fully equipped hybride Livestream Studios plus maar liefst ácht Styling Studios.

Een gepassioneerde club medewerkers met een eigen keuken-equipe op Michelin niveau die altijd op zoek zijn naar nieuwe avonturen met haar hooggeëerde gasten fysiek én online. TOBACCO is de afgelopen jaren dan ook het trotse toneel geweest van vele machtige internationale (livestream)- events. Niet voor niets is TOBACCO het afgelopen jaar verkozen tot de meest innovatieve locatie van Nederland.

TOBACCO – Livestream Studios Amsterdam
We werken nu ruim 12 jaar samen met de technische top binnen de internationale AV-sector met een gemiddelde waardering van 9,4. Zeker iets om trots op te zijn en tevens een vertrouwd signaal naar onze boekers en bezoekers die we verwelkomen in onze twee fully equipped Livestream Studios plús acht Styling Studios. Een technisch hybride hoogstandje met een stoere, creatieve uitstraling dat zijn gelijke in Amsterdam niet kent. Zet de livestream-angsten maar eens opzij en boek dan ook maar gelijk het beste van het beste.

Dit is de tijd om nieuwe kansen te zien en die dan ook keihard bij de lurven te grijpen. Maak dan ook gebruik van de aller beste techniek, ervaren technici, onze creatieve organisatoren en de industriële setting die durf en innovatie uitstraalt. Bereik met de livestream meer klanten, inclusief het publiek dat fysiek aanwezig kan zijn, als nooit tevoren met uw hybride congres, product- bedrijfspresentatie of event.

Wij faciliteren de livestream events met het snelste glasvezelnetwerk van Amsterdam (een up-en download fiber snelheid tot 998Mbit). No limits and the max in viewers online. Glashelder en zonder storing.


Voor meer informatie: www.tobacco.nl

DREAM TINY, THINK BIG. NOW!

Vervoer
TOBACCO is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Op 1 minuut loopafstand stoppen de tram en metro die u in enkele minuten naar het centraal station brengen.

Meer weten of direct een locatiebezoek plannen?
U kunt ons telefonisch bereiken of een mail sturen.Wie gingen u voor: Calvin Klein, Esquire, Super Yacht, Stryker, PWC, Young Capital, Yves Saint Laurent, Heineken Internationaal, Jacobs Douwe Egberts, Keune, Gemeente Amsterdam, Philips en Disney.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid TOBACCO - Events & Livestream Studios Amsterdam

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerTOBACCO Theater is uitstekend te voet bereikbaar. Vanaf Amsterdam Centraal Station is het zo’n 10 minuutjes lopen naar ons adres aan de Nes.

Stapt u toch liever in de tram dan kan dat natuurlijk ook. Het TOBACCO Theater is te bereiken met trams 4,9,14,16,24 en 25. De halte is Spui/Rokin
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten TOBACCO - Events & Livestream Studios Amsterdam

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

Betaald parkeren

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Dieet keuken

DiscotheekFitnessHotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad