Westcord Strandhotel Seeduyn ****

Kaart | Streetview

Hotelclassificatie
Adres
Badweg 3
8899BV Vlieland
Aantal kamers 150
Vergaderzalen 10
Reviews Nog geen reviews
WestCord Strandhotel Seeduyn heeft een unieke locatie op Vlieland. Vanaf de eerste rij duinen heeft u hier uitzicht over het uitgestrekte strand en de Noordzee. Het hotel heeft 4 sterren en biedt diverse faciliteiten aan die uw verblijf aangenaam zullen maken. Het hotel beschikt over zowel hotelkamers als appartementen.

In WestCord Strandhotel Seeduyn worden gasten onthaald in een ongedwongen en luxueuze ambiance. Zowel vakantiegangers als zakenreizigers vinden hier een ruim aanbod van faciliteiten. Het hotel beschikt over verschillende vergaderzalen, waaronder de Strandzaal. Deze bevindt zich aan de zeezijde en heeft uitzicht op de zee en het strand. Uniek!
Maar het hotel biedt ook meerdere restaurants en andere ruimtes voor uw presentatie, borrel, lunch of diner. Of wat dacht u van een bijeenkomst op het strand?
Direct op het strand, voor het hotel, staat Strandpaviljoen ’t Badhuys, welke het hele jaar geopend is.

Voor een unieke belevenis in combinatie met een activiteitenprogramma, hebben wij ons eigen evenementenbureau Island Events. Wij verzorgen voor u op maat gemaakte programma\'s op de Waddeneilanden.

Daarnaast is het heerlijk bijkomen van de alledaagse beslommeringen in het verwarmde binnenzwembad en het wellnesscentrum. In Strandhotel Seeduyn biedt naast de wellness en het zwembad o.a. ook bars, bowlingbanen, tennisbanen en een fitnessruimte.

Kortom, uw bijeenkomst bij Strandhotel Seeduyn op Vlieland wordt een unieke belevenis. Deze begint al wanneer u op de veerboot in Harlingen opstapt en alle drukte van het vasteland achter u laat.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Westcord Strandhotel Seeduyn

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerEr zijn directe busverbindingen met Harlingen-Haven vanuit Alkmaar, Leeuwarden en Heerenveen. Niet alle diensten sluiten aan op de vertrektijden van de boten. Per trein reist u naar Leeuwarden Centraal Station en hier stapt u over naar Harlingen-Haven.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Westcord Strandhotel Seeduyn

Airconditioning in hotelkamers

Airconditioning in vergaderzalen

Appartement

Bar

Boetiek

Bowlen

Business centrum

Cafe/bistro

CasinoDieet keuken

Discotheek

Fiets verhuur

Fitness

Gratis parkeren

High speed internetverbinding

Hotelkluis

Jacuzzi aanwezig

Kapper

Lift

Massage

Openbaar vervoer

Paardrijden

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room service

Sauna

Secretariele service

Shuttle service

Stomerij service

Stoombad

Strand aanwezig bij locatie

Tennisbanen

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

Wasservice

WiFi

Zonnebank

Zwembad