De Vergaderfabriek I De Slaapfabriek I De Beleeffabriek ****

Hotelclassificatie
Adres
de zanden 47
7395PA Teuge
Aantal kamers 12
Vergaderzalen 1
Reviews Nog geen reviews
Alle locaties op één plek

Ervaar met elkaar de unieke sfeer zowel buiten als binnen. Beleef de sterke combinatie van videoprojectie rondom, geluid, smaak- en geursensaties. De nieuwe manier van denken, trainen en ideeën uitwisselen. Geniet van een heerlijke nachtrust in De Slaapfabriek en ontwaak met een frisse mindset in de nieuwe wereld.

Ontdek de nieuwe manier van virtueel vergaderen, voor belangrijke presentaties en bijzondere momenten. Maak gebruik van de unieke co-creatie ontwikkeld door experts op het gebied van vergaderen, hospitality en ICT. De Vergaderfabriek is naast de bijzondere locatie vooral een nieuwe visie ontmoeten en communiceren. Door het samenbrengen en verbinden van mens en media d.m.v. film, animatie en streaming video kunt u toetreden tot een nieuwe wereld van vergaderen.

Voor het uitwisselen van eenvoudige informatie volstaan in de meeste gevallen de Zoom-, Skype- of Google Hangout-programma’s. Maar voor momenten van bijzondere betekenis waar de inhoud er toe doet, is het zaak gebruik te maken van een professionele oplossing. In zo’n geval krijgt u te maken met een setting van één of meerdere camera’s waar uw bezoekers bij het inloggen op een vriendelijke manier binnenkomen en zich direct welkom voelen. De Vergaderfabriek heeft voor elke situatie veilige en goed doordachte draaiboeken klaarliggen zodat u zich helemaal op de inhoud van het online event kan richten.

De Vergaderfabriek biedt een vergaderlocatie voor een kleine gezelschappen volgens de richtlijnen van het RIVM, en een online regieruimte waar gezorgd wordt voor een live verbinding met 8 locaties in binnen- en buitenland met een hoge beeld- en geluidskwaliteit. We zorgen dat u met uw relaties niet alleen online aanwezig bent maar ook zichtbaar zijn en echt contact maken door te spreken, presenteren of een andere bijdrage te leveren.

Virtueel vergaderen met De Vergaderfabriek, voor belangrijke presentaties en bijzondere momenten die juist nu moeten plaatsvinden en niet uitgesteld kunnen worden.

Exclusief voor uw gezelschap
Geen andere gasten, alleen uw eigen groep. Een “private” hotel, waar u na het vergaderen blijft overnachten. Onze unieke locatie beschikt over 12 eigentijdse design hotelkamers en een grote vergaderruimte met loungehoek en keuken. De glazen pui zorgt voor veel daglicht. Binnen loopt naadloos over in buiten, waar een heerlijk terras tot uw beschikking staat

De sfeer is informeel en ontspannen. Hier bepaalt u het ritme, hier zwaait uw groep de scepter. Tijdens uw verblijf ontbreekt het u aan niets. Marjo zorgt voor versgebakken koekjes en een fijne lunch en diner. Maar een kopje koffie zet u lekker zelf. Net als thuis. En gewoon omdat u hier zelf bepaalt wanneer u zin heeft in koffie en ….. versgezet nu eenmaal het lekkerst is. Als u in het kader van teambuilding of training zelf voor catering wilt zorgen, kan dat natuurlijk ook. Deze inspirerende vergaderlocatie is ook te huur als luxe groepsaccommodatie.

AUTO OF PRIVÉ JET?

Komt u met de auto? Die kan voor de deur geparkeerd worden. Net als uw privé jet trouwens (nou ja, niet helemaal voor de deur..). Het lokale vliegveld ligt op steenworp afstand en biedt, ook wanneer u niet met uw eigen jet arriveert, de mogelijkheid om een leuke rondvlucht te maken. Stijlvol vergaderen en overnachten op de Veluwe? Beleef het zelf!

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid De Vergaderfabriek I De Slaapfabriek I De Beleeffabriek

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerLijn 15 Vanuit Apeldoorn
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten De Vergaderfabriek I De Slaapfabriek I De Beleeffabriek

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheek

Fiets verhuur

Fitness

Golfbaan binnen 5 km

Gratis parkeren

Hardloop paden

High speed internetverbinding

Hotelkluis

Kapper

Landerijen

LiftOpenbaar vervoerPortierRestaurant

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle service

Stomerij service

Tennisbanen

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad