Hoeve Sparrendam

Kaart | Streetview

Adres
Veenwal 6
3871KG Hoevelaken
Vergaderzalen 3
Reviews Nog geen reviews
Zakelijke bijeenkomst in alle rust
Rust en ruimte voor jouw vergadering, teamdag, netwerksessie of bedrijfsfeest. Dat vind je bij Hoeve Sparrendam. Deze authentieke, monumentale hoeve met een sfeervol landelijk interieur ligt centraal in Nederland, maar ver weg van alle drukte. Tussen de weilanden en boomgaarden heb je alle focus op jouw zakelijke bijeenkomst.

Zalen en subruimtes
Hoeve Sparrendam is geschikt voor gezelschappen tot 350 personen. De locatie is naar wens op te delen in kleinere ruimtes. Handig als je meerdere programmaonderdelen tegelijkertijd wilt laten plaatsvinden. Ook kun je gebruik maken van de naastgelegen karakteristieke burcht. Deze gewelfde ruimte met gotische vensterramen en een historische uitstraling leent zich perfect voor workshops of presentaties.

Een wereld aan outdoor mogelijkheden
Een ontspannen netwerkborrel op het terras. Een informele barbecue of een diner tussen de fruitbomen. Teambuildingsactiviteiten in de landelijke omgeving. Hoeve Sparrendam biedt ook tal van outdoor mogelijkheden. Het team van Hoeve Sparrendam ontzorgt je graag met workshops, activiteiten, technische faciliteiten en hoogwaardige catering.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Hoeve Sparrendam

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerHoeve Sparrendam ligt dicht bij Amersfoort op enkele minuten rijden van de snelwegen A1 en A28. Er is ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid bij de hoeve.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Hoeve Sparrendam

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Dieet keuken

DiscotheekFitness

Gratis parkeren

HotelkluisKapper

Landerijen

Lift

Openbaar vervoer

PortierRestaurant

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad