Out Of The Office

Kaart | Streetview

Adres
Baron van Wijnbergenlaan 12
7383AE Bussloo
Vergaderzalen 2
Reviews Nog geen reviews
Out of the Office is dankzij haar inrichting, landelijke locatie en eigen verhaal een inspirerende plek. Zowel binnen als buiten zit je tussen het groen. Met een aangrenzende Teamtuin van 18.000 m2 zijn de mogelijkheden eindeloos. De ruimte leent zich uitstekend voor presentaties, leiderschapstrainingen, workshops, teambuildingsactiviteiten, bedrijfsevenementen en tal van andere bijeenkomsten. Wij willen mensen uit hun werkomgeving halen, zodat ze effectiever kunnen samenwerken, meer werkplezier ervaren en betere resultaten behalen, voor zichzelf en bedrijf.

Onze locatie ligt in de Stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer en Zutphen), op de schitterende Veluwse IJsselvallei. Het veelzijdige recreatiegebied Bussloo is op loopafstand bereikbaar. Daarnaast ligt de locatie op slechts enkele minuten rijden van de A1 en A50. Kortom, het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en je te laten inspireren.

Omdat wij vinden dat de totaalbeleving moet kloppen, zorgen wij er natuurlijk voor dat het je tijdens een bezoek aan Out of the Office aan niets ontbreekt. Dat betekent onder ander \\\\\\\'fine food\\\\\\\', goede koffie en inspirerende idee├źn.

De locatie is per dag exclusief te huren. Diverse arrangementen voor eten en drinken zijn apart bij te boeken.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Out Of The Office

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerReizen op Station Klarenbeek of Station Voorst-Empe, van daar uit kunnen wij eventueel een shuttle service verlenen.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Out Of The Office

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitness

Golfbaan binnen 5 km

Gratis parkeren

Hardloop paden

HotelkluisKapper

Landerijen

Lift

Openbaar vervoer

PortierRestaurant

Restaurants in de omgeving

Room serviceSauna

Secretariele service

Shuttle service

Stomerij service

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad