Space To Create Utrecht

Adres
Stationsplein 90
3511ED Utrecht
Vergaderzalen 12
Reviews 1 review(s)
5.0/5 1 review(s)
Space to Create biedt moderne, goed belichte en ruim opgezette ‘Spaces’ aan voor uw trainingen, meetings, professionele evenementen of snelle projecten. De locatie biedt een goede balans tussen een huiselijke en professionele sfeer om tot creatieve uiting te komen. De gasten worden op de locatie ontvangen waarna er vrij gebruik kan worden gemaakt van koffie, thee, fris, snacks en fruit. Space to Create ligt pal aan het stationsplein van Utrecht Centraal Station. Hierdoor ben je in een wip weer in de trein.

1,5 meter

Onze locatie sluit perfect aan op de nieuwe anderhalve meter samenleving. Met het implementeren van looproutes tot aan het plaatsen van desinfectie pompjes aan alles word gedacht. Ook kan op de nieuwe locatie gemakkelijk 1,5 meter afstand gewaarborgd worden. Dit is allemaal in lijn met de voorschriften van de branche organisatie NRTO en RIVM. Met deze aanpassingen vertrouwen wij erop dat wij dezelfde service kunnen bieden als altijd.
Zal het dan toch gebeuren dat iemand uit jouw team af zegt vanwege het virus hebben we een backup plan. Zo bieden we video conferencing aan. Zo kan iedereen simpel inbellen en kan jouw vergadering of training altijd doorgaan!

Ruimtes

Space to Create beschikt over 8 mooie zalen. De zalen zijn modern en ruim ingericht en geven een creatieve en professionele sfeer. In elke Space heeft u genoeg ruimte op de whiteboard muren en A3 brainstorm canvassen om uw ideeën uit te werken. Om een intensieve werkdag soepel vol te houden wordt er gewerkt op Herman Miller stoelen en is er een prettige break-out ruimte beschikbaar waar u kunt netwerken of even tot rust kunt komen.

Faciliteiten

Alle faciliteiten van Space to Create vallen onder één vaste, transparante prijs. Het arrangement is altijd inclusief koffie, thee, frisdranken, vers fruit, koeken en snacks.
Space to Create biedt daarnaast een lekkere inhouse lunch aan. We hebben samenwerkingen met verschillende lokale restaurants, waardoor er genoeg keuze is. Zo is lunchen bij ons nooit hetzelfde.

Je bent altijd van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen bij Space to Create.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Space To Create Utrecht reviews

Deze reviews zijn geplaatst door personen die een locatie hebben geboekt via meetings.nl

Review door anoniem
2019-12-05 11:36:24
5/ 5 sterren

"Fijne locatie vlakbij Utrecht Centraal. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam."

Bereikbaarheid Space To Create Utrecht

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerGoed bereikbaar, op 2 minuten loopafstand van Utrecht Centraal
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten Space To Create Utrecht

Bar

Betaald parkeren

Boetiek

Business centrum

Cafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

PortierRestaurant

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Tafeltennis

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad