PG1 Summit Plaza

Topdeal!

Boek naast je vergaderruimte nu ook je kantoorplek bij PG1

Bij onze klanten zien wij dat steeds meer werknemers graag bij elkaar komen en de menselijke en sociale interactie bij het thuiswerken missen. Bij PG1 bieden we daarom naast vergaderruimtes ook flexibele kantoormogelijkheden. Uiteraard in een corona-proof

Deze actie is geldig t/m 28-02-2021

Thuiswerken en online-meetings beu? Werk in een veilige 1,5M setting, gefocust met collega’s, kom weer thuis met verhalen aan de eettafel en voel je voldaan door resultaten te hebben opgeleverd. Boek naast een vergaderruimte nu als starter, ZZP’er, MKB’er of grotere organisatie eigen flexibele kantoorruimte bij PG1 tegen praktische tijdelijke voorwaarden. Of het nu voor een dag, een week, of een paar maanden is, PG1 biedt hierin flexibiliteit.

Kantoorruimte
Bij onze klanten zien wij dat steeds meer werknemers graag bij elkaar komen en de menselijke en sociale interactie bij het thuiswerken missen. Bij PG1 bieden we daarom naast vergaderruimtes ook flexibele kantoormogelijkheden. Uiteraard in een corona-proof setting, veiligheid staat voorop! Kom samen bij PG1 voor het gemiste koffiepraatje, fysiek samenzijn bij belangrijke overleggen, het proactief samenwerken en blijf in verbinding met je team.

Ligging
PG1 ligt in Zaandam en is goed bereikbaar vanaf Amsterdam en op 25 minuten afstand vanaf Schiphol. Er zijn 45 parkeerplaatsen op het eigen terrein (gratis) te gebruiken. Station Zaandam ligt op 10 minuten loopafstand van PG1 en vanaf het station is het 5 minuten met bus 64 of 67. Stap bij bushalte ‘Houthavenkade’ uit en je bevind je bij PG1.

Aanvullende voordelen

- Bij PG1 boek je naast vergaderruimtes ook eenvoudig extra kantoorruimtes en hybride meetings.
- Je deelt de Social Area met de andere gebruikers van het pand waardoor leuke nieuwe connecties ontstaan.
- Catering kan via PG1 volledig worden verzorgd

Contact
Informeer naar de mogelijkheden via info@meetings.nl

Maak gebruik van deze topdeal


Adres
Pieter Ghijsenlaan 1
1506PW Zaandam
Vergaderzalen 15
Reviews Nog geen reviews
PG1 Summit Plaza is de nieuwe zakelijke locatie voor bedrijven die stimulerende en creatieve meetings en trainingen willen organiseren. Wij zijn je "workplace outside of your workplace" gelegen in de metropool regio Amsterdam. Met 19 flexibele breakout-zalen, 2 grote plenaire zalen en gratis parkeergelegenheid is de locatie ideaal voor verrassende bijeenkomsten.

Voordelen

- Elke ruimte voorzien van plug-and play AV-middelen
- Loopafstand station Zaandam, goed bereikbaar vanaf Amsterdam en Schiphol
- Gratis parkeergelegenheid op eigen terrein
- Unieke All-in prijs vanaf € 18,50 p.p.
- Buitenterras

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid PG1 Summit Plaza

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerCentraal gelegen in de metropool regio Amsterdam ligt het moderne PG1 Summit PLaza. Goed bereikbaar vanaf Amsterdam, Schiphol en op loopafstand van station Zaandam. Er is een privé parkeerterrein en ruim gratis parkeerruimte in de omgeving.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten PG1 Summit Plaza

Airconditioning in vergaderzalen

BarBoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapperLiftOpenbaar vervoerPortierRestaurantRestaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad