Zakelijke accommodaties in Flevoland

Flevoland is de jongste provincie van Nederland. Deze provincie is ontstaan door drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee. Flevoland was in het begin bedoeld om de groei van de Randstad op te vangen en om te gebruiken als landbouwgrond. Tegenwoordig is Flevoland een unieke provincie die niet wordt gezien als back-up voor de Randstad maar als een bijzonder gebied met vele kenmerken. Flevoland bezit over een prachtig natuurgebied, de Oostvaardersplassen, heeft een uitgestrekt landschap en ligt ook nog eens aan het water. Ben jij op zoek naar een bijzondere accommodatie voor een zakelijk evenement in de provincie Flevoland? Wij van Secretaressesupport.nl helpen je hier graag mee! We hebben voor elk evenement een passende locatie. Zoek je een unieke accommodatie aan het water, een bijzondere evenementenlocatie in Lelystad of Almere of een inspirerende en rustgevende locatie in een natuurlijke omgeving? Er is altijd wel een locatie te vinden die aan al jouw wensen voldoet! Kijk hieronder voor een volledig overzicht van al onze accommodaties in de provincie Flevoland.

Als secretaresse heb je het al druk genoeg. Als je dan ook nog eens een passende locatie moet zoeken voor het evenement dat je gaat organiseren, kost dat nog meer tijd. Wil je niet zoeken maar gevonden worden? Plaats nu een locatieaanvraag in 3 eenvoudige stappen en ontvang kosteloos en vrijblijvend passende en verrassende aanbiedingen van diverse accommodaties in de provincie Flevoland. Klik hier om direct geholpen te worden en ontvang gratis en snel alle aanbiedingen die bij jouw wensen passen. Wij helpen je graag bij het vinden van een passende accommodatie in de provincie Flevoland die voldoet aan al jouw wensen!

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal

Princess Hotel Dorhout Mees

Strandgaperweg 30, Biddinghuizen, Flevoland
Princess Hotel Dorhout Mees – een aantrekkelijke accommodatie – gelegen in het hart van Nederland. Enerzijds aansluitend op de Randstad, anderzijds direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies.

Jong of oud, een kleine of grote groep. Wij bieden een variëteit aan activiteiten voor groepen tot ongeveer 750 mensen. De tijd die je...

Walibi Holland

Spijkweg 30, Biddinghuizen, Flevoland
Walibi Holland is bekend van het attractiepark, maar biedt nog meer! Wij helpen ook graag bij de organisatie van vergaderingen, personeelsfeesten, familiedagen, trainingen en bedrijfsevenementen.

We hebben verschillende locaties, binnen en buiten, van 20 tot 20.000 personen, welke we kunnen inzetten. Ook onze culinaire mogelijkheden zijn heel d...

Naupar | Nautische Partners

Bataviahaven 1, Lelystad, Flevoland
NAUPAR heeft een grote verscheidenheid aan unieke locaties. De zeilschepen van NAUPAR hebben allemaal hun eigen sfeer. Van super-de-luxe comfort tot back to basic; er is voor iedereen een locatie op maat. Op de grotere schepen vindt u naast een grote lounge, verschillende kleinere ruimtes, waar men even apart kan zitten. Op al de schepen is AV-appa...

Haddock Watersport

Archerpad 8 - 10, Almere, Flevoland
Haddock Watersport bestaat uit een jachthaven, zeilschool, horecagelegenheid met zaalverhuur en een Bed & Breakfast.
De zalen worden o.a. verhuurd voor feesten, bruiloften, vergaderingen, presentaties & bedrijfsuitjes.
Het huren van een zaal kan gecombineerd worden met een buffet of barbecue, watersportactiviteiten etc....

De Koningshof Party & Events

Staartweg 20, Urk, Flevoland
Urk, één van de mooiste vissersplaatsen van Nederland gelegen aan het IJsselmeer. Daardoor een populaire toeristenbestemming in de provincie Flevoland. Door het karakteristieke oude dorp, de vuurtoren, het visserijmuseum en een levendige haven, biedt Urk met haar eigen identiteit veelzijdige mogelijkheden.

Te midden van al dit moois vindt u D...

Aviodrome

Pelikaanweg 50, Lelystad, Flevoland
Aviodrome is een geliefde locatie voor zakelijke bijeenkomsten. De beleving tussen vliegtuigen maakt uw dag tot een bijzondere ervaring.

Naast vergaderen, congressen en bedrijfsuitjes met rondleiding en diner, biedt Aviodrome ook de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten met break-outs of een feestavond.

Aviodrome Lelystad Airport b...

Apollo Hotel Almere City Centre

Koetsierbaan 2, Almere, Flevoland
Apollo Hotel Almere City Centre is gelegen midden in het centrum van de stad Almere. Almere ligt centraal in Flevoland, de jongste provincie van Nederland, waardoor steden als Amsterdam, Utrecht en Apeldoorn binnen één uur te bereiken zijn. Het hotel is voorzien van een trendy restaurant waar uw eten wordt klaargemaakt op de plancha (bakplaat). O...

Hotel `t Voorhuys

De Deel 20, Emmeloord, Flevoland
Wie Best Western Hotel 't Voorhuys kent, zal het beamen! Het hotel heeft werkelijk al het fijne en alles om iets bijzonders van uw verblijf te maken! U en uw gasten zullen zich dan ook zeker thuis voelen in Best Western Hotel het Voorhuys. Tot uw beschikking staan, een uitstekend hotel, een royaal Grandcafé en restaurant, grote en kleine zalen voo...

Agora Theater- en Congrescentrum

Agorabaan 12, Lelystad, Flevoland
In de Agora stelt u uw eigen bijeenkomst samen. U bepaalt zelf het aantal dagdelen en de bijbehorende verzorging. Eenvoudig en duidelijk! Uitbreiding of afwijking is natuurlijk mogelijk. Wij zorgen ervoor dat de uiteindelijke inhoud van uw meeting geheel overeen komt met uw wensen. ...

Apollo Hotel Lelystad City Centre

Agoraweg 11, Lelystad, Flevoland
Apollo Hotel Lelystad City Centre is centraal gelegen in Nederland en zijn steden als Amsterdam en Utrechten attracties als themapark Walibi World, unieke natuurparken, golfbanen, musea en één van de grootste outlet winkelcentra van Nederland, de Bativiawerf binnen bereik.

Het hotel beschikt over 86 kamers, waaronder 13 executive suites en 2...

Van Der Valk Hotel Almere

Veluwezoom 45, Almere, Flevoland
Hotel Almere is één van de nieuwste ontwikkelingen van het Van der Valk concern. Dankzij de gunstige ligging en prachtige ambiance is het hotel geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden.

•Zeer centraal gelegen aan de A6 in de driehoek Amsterdam, Utrecht, Almere
•180 luxueuze hotelkamers
•17 multifunctionele zalen met een capac...

Drijfveer ~ Duurzaam Vergaderen Op Het Water

Sturmeyweg 15, Almere, Flevoland
Beschrijving
Uitgekeken op je systeemplafond? Kom vergaderen onder de imposante houten balken van de Drijfveer. Het drijvende gebouw ligt midden in de natuur en is gemaakt van duurzame lokale materialen zoals kromme bomen, wol en hennep. Verras je gasten met een inspirerende combinatie van natuur, design en moderne faciliteiten.

De Drijfveer is...

The Lux

Raadhuisplein 19-20, Zeewolde, Flevoland
The Lux gelegen in het jongste dorp van Nederland ligt op een unieke locatie en biedt ongekende mogelijkheden. Van diner of feestavond tot een complete theatervoorstelling of concert “All in One” is de slogan van The lux, veel mogelijkheden onder één dak! Een fantastisch pand met uitzicht op de haven van Zeewolde.

Het Grand-Café is de pl...

Restaurant BoatHouse Almere

Noorderplassenweg 150, Almere, Flevoland
Waar anders dan aan de oevers van het water hoort deze accommodatie thuis? We noemen het de BoatHouse, een indrukwekkend gebouw, dat in al z'n elementen en uitstraling aan de karakteristieke watersportverenigingen van weleer doet denken die destijds de oevers van grote Amerikaanse en Engelse rivieren sierden. Ruim en robuust van opzet. Gastvrij voo...