De Roskam

Kaart | Streetview

Adres
Plein 25
3991DL Houten
Vergaderzalen 5
Reviews Nog geen reviews
Aan het Plein in Houten ligt Rijksmonument de Roskam. In dit authentieke pand in het hart van Houten zijn op een inspirerende manier oude details met moderne faciliteiten gecombineerd. Met een restaurant, proeflokaal, (vergader)zalen en sfeervolle zolder met ruimte voor 2 tot 250 gasten is deze locatie perfect voor zowel zakelijke- als privé bijeenkomsten.

De Roskam is door haar ideale bereikbaarheid onder de rook van Utrecht én eigen parkeergelegenheid de perfecte locatie voor een heisessie, vergadering, teammeeting of presentatie.
De zalen van de Roskam hebben elk hun eigen uitstraling en thema en zijn allemaal met bijzonder veel aandacht ingericht. Door de verschillende capaciteiten en flexibele opstellingen zijn de ruimtes gemakkelijk te gebruiken én te combineren voor uiteenlopende programma’s tot 250 gasten (in één ruimte).

De Groene- en Grote kamer en de authentieke Zolder bevinden zich in het originele pand en bieden uitzicht op de oude dorpskern van Houten. De ruimtes ademen historie, maar zijn voorzien van moderne faciliteiten om een succesvolle teammeeting, heisessie of vergadering plaats te laten vinden.

In het nieuwere gedeelte van de Roskam zijn de Grijze kamer, Receptie en Brouwerij te vinden. De eigen entree maakt dit een ideaal gedeelte van het pand voor bijeenkomsten met een besloten-/ exclusief karakter zoals een jaarvergadering, productpresentatie, maar ook personeels- of huwelijksfeest.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid De Roskam

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerBereikbaar per trein, bus en taxi
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten De Roskam

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

Boetiek

Business centrum

Cafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitness

Gratis parkeren

HotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad