Oostkust

Kaart | Streetview

Adres
Bavelseparklaan 18
4817ZX Breda
Vergaderzalen 3
Reviews Nog geen reviews
Bij Oostkust in Breda zijn de mogelijkheden eindeloos en kijken we samen naar wat het beste past bij jouw evenement!

Oostkust is een meeslepende en avontuurlijke evenementenlocatie waar festivalcultuur de norm is. Van een bedrijfsfeest in een festivaljasje tot een (in)formeel zakelijk event. Van kleine productpresentaties tot actieve teambuildingsactiviteiten op corporate niveau. Bij Oostkust krijg je geen dertien in een dozijn evenementen. Ieder event is tenslotte uniek en zo moet het ook voelen.

Onze locatie bestaat uit drie verschillende ruimtes met ieder haar eigen karakter. Deze zijn los van elkaar te huur maar kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden.

Circus Valley
Met haar kleurrijke en speelse circus tent en omliggend festival terrein is de Circus Valley één echte eyecatcher. Deze ruimte leent zich perfect voor grote evenementen zoals TED talks, beurzen, en congressen.

Bangalore Bar
De Bangalore Bar bevindt zich op de beneden verdieping van ons binnen pand. Uniek aan deze ruimte zijn haar grote ramen die van het plafond tot aan de grond lopen en de sprekende bar, die centraal in de ruimte gevestigd is.

Sky Club
De Sky Club is een lichte en open ruimte waarin Oosterse sferen gecombineerd worden met Street Art. De wanden zijn gedecoreerd met verschillende vormen en tekens, die de fantasie de vrije loop laten en je nieuwsgierig maken naar de boodschap.

Bereikbaarheid
Oostkust is eenvoudig te bereiken met de auto, het openbaar vervoer, GO/Check scooter, of fiets. Vanaf de A27 sta je in een mum van tijd op het (gratis) parkeerterrein. Ook rijdt er regelmatig een bus vanaf Breda Centraal naar bushalte Breepark. Met de GO/Check scooter en de fiets ben je vanaf het centrum binnen 15 minuten op locatie.

Kopje koffie?
Benieuwd hoe onze locatie passend is voor jouw wensen? Kom vooral langs voor een kop koffie: we laten onze trots met liefde aan je zien!

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Oostkust

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerOostkust is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Breda Centraal ben je in 15 minuten bij bushalte Breepark
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Oostkust

Bar

BoetiekBusiness centrum

Cafe/bistro

CasinoDieet keuken

Discotheek

FitnessHotelkluisKapperLift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele service

Shuttle service

Stomerij service

Trainingsruimte

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad