De Dyck Evenementenlocatie

Topdeal!

Unieke break-out in de moestuin!

Boek in april, mei of juni tegen speciaal tarief een unieke break-out sessie in de grote moestuin, het hart van de Dyck!

Deze actie is geldig t/m 30-06-2018

Middenin het Groene Hart, slechts 10 minuten van Alphen aan den Rijn en 15 minuten vanaf Schiphol Airport, ligt restaurant en vergaderlocatie de Dyck. De boerderij uit 1930 is omgebouwd tot een luxe en moderne locatie in een landelijke omgeving met prachtig uitzicht over de polder.

De Dyck is bijzonder ingericht met agrarische en moderne kenmerken. Dit contrast wordt door de bezoekers als zeer verrassend ervaren. Bij de Dyck kunt u terecht voor elke zakelijke bijeenkomst waarbij service, kwaliteit en comfort centraal staan. In het restaurant worden op hoog niveau de mooiste gerechten bereid voor een (zaken)lunch of diner, allen met seizoensproducten uit de eigen grote moestuin.

Actie:
Voor een extra beleving van de omgeving en de visie waar de Dyck voor staat maakt eigenaar Reinier Kempenaar graag tijd vrij om u en uw gezelschap rond te leiden door de grote moestuin, het hart van het bedrijf! Met passie vertelt hij over de producten, het vakmanschap en zijn verhaal over de Dyck. Natuurlijk laat hij ook af en toe iets proeven.
Een ideale manier om uw bijeenkomst met een kort moment op een unieke manier te onderbreken.

U kunt deze unieke breakout-sessie in april, mei of juni boeken tegen een speciaal tarief van €85,00 per groep.

Eventueel is de rondleiding uit te breiden met een tocht achter de tractor door de akkers om bijvoorbeeld midden in het land te genieten van een hapje en drankje met elkaar. Prijs hiervoor op aanvraag.

Maak gebruik van deze topdeal


Adres
Woudsedijk-Zuid 43
2481NB Woubrugge
Vergaderzalen 6
Reviews Nog geen reviews
Middenin het Groene Hart, maar op korte afstand van Schiphol (10 minuten), Amsterdam (20 minuten) en Den Haag (25 minuten), ligt de bijzondere Evenementenlocatie de Dyck.

De omgebouwde boerderij met moderne en industriële elementen biedt een bijzonder inspirerend decor voor diverse (zakelijke) evenementen. Het uitzinnige contrast tussen landelijk en modern wordt door gasten als zeer verrassend ervaren. Vindt hier de rust, ruimte en creativiteit voor uw vergadering, seminar of feest.

De centrale ligging en de ruime (gratis) parkeermogelijkheden maakt De Dyck ideaal voor de zakelijke markt; vergaderingen, trainingen, brainstormsessies, congressen, bedrijfsfeesten, teambuildingsactiviteiten en break-out activiteiten. De vergaderruimtes bieden allemaal een prachtig uitzicht over de Vierambachtspolder.

De Dyck heeft naast een prachtige zakelijke locatie ook een bijzonder restaurant waar op zeer hoog niveau en met respect voor omgeving en natuur de mooiste gerechten bereid worden voor een lunch of diner, allen met seizoensproducten uit de eigen grote moestuin.

De landelijke omgeving én de ligging aan de Leidsevaart bieden tevens de mogelijkheid voor unieke activiteiten: wat dacht u van een rondleiding door de grote moestuin als korte break-out? Uiteraard mag er geproefd worden. Of een workshop \"Samen Gerooid\", een sessie schapendrijven of wellicht een boottocht als afsluiting van uw evenement?

De Dyck biedt een bijzondere locatie, vol landelijke inspiratie.Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid De Dyck Evenementenlocatie

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerDe Interliner (bus 470) stopt op 700 meter van de locatie. Deze lijn is een directe verbinding tussen NS Alphen aan den Rijn en Schiphol Plaza.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten De Dyck Evenementenlocatie

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitness

Gratis parkeren

HotelkluisKapper

Landerijen

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad