Eigentijdserf ***

Topdeal!

Extra feestelijk: gratis gebak bij uw bijeenkomst

Maak kennis met onze nieuwste zaal de Gaard en ontvang huisgemaakt gebak met fruit van het seizoen.

Deze actie is geldig t/m 17-12-2018

Maak kennis met onze nieuwste zaal de Gaard en ontvang huisgemaakt gebak met fruit van het seizoen. De Gaard is een grote zaal met veel licht. Hier hebben jullie uitzicht op de nog jonge boomgaard. Door de frisse print wanen jullie je buiten terwijl je binnen zit. De eigen tuindeur geeft toegang tot tuin en terras.

Actie:
Ontvang heerlijk huisgemaakt gebak met fruit van het seizoen voor al uw gasten bij uw eerste bijeenkomst in de Gaard in 2018.

Maak gebruik van deze topdeal


Topdeal!

Wat is uw stijl? arrangement van iedere 11e gast gratis

Vergaderen in authentieke stijlkamers of de gehele dag omringd door de natuur? Maak kennis met EIGENTIJDSERF en/of Landgoed Huize Bergen en ontvang het vergaderarrangement van iedere 11e persoon gratis.

Deze actie is geldig t/m 31-12-2018

Wat is uw stijl, vergaderen in authentieke stijlkamers of de gehele dag omringd door de natuur? Maak kennis met EIGENTIJDSERF en/of Landgoed Huize Bergen en ontvang het vergaderarrangement van iedere 11e persoon gratis bij de eerste reservering.

- Geldig ter kennismaking voor nieuwe relaties bij het reserveren van een bijeenkomst in 2018 bij Landgoed Huize Bergen of EIGENTIJDSERF vanaf 11 personen.

De locaties van Joannes Hospitality hebben een uitzonderlijk karakter en bieden voor ieder moment en type bijeenkomst een passende atmosfeer. Kies een unieke bijeenkomst in een landhuis of een buitengewone ervaring in de Spotter. Betrokkenheid, flexibiliteit, uitstekende service en vele hectares Brabants natuurschoon zijn in ieder geval op beide locaties te ervaren.

Maak gebruik van deze topdeal


Hotelclassificatie
Adres
Spreeuwelsedijk 9
5091KS WESTELBEERS
Aantal kamers 70
Vergaderzalen 11
Reviews Nog geen reviews
Ontdek de inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven. Te midden van de prachtige bosrijke Brabantse Kempen ligt EIGENTIJDSERF omringd door natuur in het groene hart van Brabant.

Het faciliteren van het behalen van jullie doel, dat is onze missie. EIGENTIJDSERF biedt meer dan alleen multifunctionele werkruimtes, kamers, gerechten die met liefde worden bereidt en gastvrije begeleiding van jouw bijeenkomst.

Maak gebruik van de dynamische bostuin en een grote vijver aan kennis om uit te vissen. We bieden een beleving die de kracht en de wijsheid van de natuur laat zien, een beleving die bijdraagt aan een juiste balans tussen werktijd en eigentijd ten behoeve van het beoogde resultaat. Ervaar het zelf!

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Eigentijdserf

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerNS-station: Tilburg. Buslijn: 142 naar Hilvarenbeek en verder met de bus 293.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Eigentijdserf

BarBoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Dieet keuken

DiscotheekFitness

Gratis parkeren

Hardloop paden

HotelkluisKapperLiftOpenbaar vervoerPortier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad